ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΝΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Στο πρωινό ή το βραδινό μας, στο δεκατιανό και τα κεράσματά μας, πρωταγωνιστούν η γλυκύτητα και η ανάλαφρη γεύση του αρωματικού μελιού, του ολόφρεσκου χυμού, της βελούδινης κρέμας και του ρυζόγαλου.

Στο πρωινό ή το βραδινό μας, στο δεκατιανό και τα κεράσματά μας, πρωταγωνιστούν η γλυκύτητα και η ανάλαφρη γεύση του αρωματικού μελιού, του ολόφρεσκου χυμού, της βελούδινης κρέμας και του ρυζόγαλου.

Οι μέρες μας έχουν τη γλύκα και τα αρώματα του ελληνικού μελιού από την Κρήτη, τα νησιά του Αιγαίου, τα πεύκα της Εύβοιας. Ζωντανεύουν με την αναζωογονητική φρεσκάδα και τη σπιρτάδα του χυμού πορτοκαλιών από την Πελοπόννησο.


Για ένα γρήγορο σνακ, δυναμωτικό και αέρινο, αναζητούμε μια κρέμα βανίλια ή σοκολάτα, ένα καλοφτιαγμένο ρυζόγαλο πασπαλισμένο με κανέλα, που δίνουν γεύση και ποιότητα στις ημέρες μας με τη σφραγίδα των προϊόντων Νώμα.

ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΣ

  1. Πευκόμελο Ευβοίας, 450 g

    Πευκόμελο Ευβοίας, 450 g

  2. Παραδοσιακό ρυζόγαλο Βοιωτίας, 180 g

    Παραδοσιακό ρυζόγαλο Βοιωτίας, 180 g

  3. Παραδοσιακή  κρέμα βανίλια Βοιωτίας, 180 g

    Παραδοσιακή κρέμα βανίλια Βοιωτίας, 180 g

  4. Κρέμα κακάο Βοιωτίας, 180 g

    Κρέμα κακάο Βοιωτίας, 180 g

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΩΜΑ

  1. Τυριά Νώμα

    Τυριά Νώμα

    Τα ελληνικά τυριά έχουν τη σφραγίδα Νώμα. Για το καθημερινό τραπέζι, για τις γιορτινές ημέρες, για τα φιλικά ή τα επίσημα καλέσματα, τα ελληνικά τυριά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και κερδίζουν πάντοτε την παράσταση με τη γεύση, την ποιότητα και τα αρώματά τους.

  2. Ρύζια & Όσπρια Νώμα

    Ρύζια & Όσπρια Νώμα

    Ποιότητα με νόημα. Στην Ελλάδα αγαπάμε το ρύζι και τα όσπρια και τα παράγουμε με σεβασμό και γνώση, σε περιοχές που το μικροκλίμα και οι ειδικές συνθήκες κάθε τόπου δίνουν τη βέλτιστη ποιότητα που αξίζει τη σφραγίδα Νώμα.

  3. Ζυμαρικά Νώμα

    Ζυμαρικά Νώμα

    Ζυμαρικά γεμάτα νόημα. Στο καθημερινό μας τραπέζι τιμούμε τα παραδοσιακά ελληνικά ζυμαρικά και τους δίνουμε το πιο νόστιμο νόημα με αυθεντικές συνταγές που αγαπάμε.

  4. Μεζέδες Νώμα

    Μεζέδες Νώμα

    Η ελληνική γεύση έχει Νώμα. Στο ελληνικό τραπέζι, μέχρι σήμερα και πάντοτε, τα πιάτα είναι για να μοιράζονται, γίνονται οι μεζέδες που θα ανοίξουν την όρεξη και την καρδιά των συνδαιτυμόνων.